domingo, 9 de agosto de 2009

Kiffa_direcció_Mali

Hola, ja tornem a ser-hi!
Ahir al vespre varem arribar a "Kiffa". La veritat es que amb molts de problemes amb el vehicle. Es parava, estossegava, tornava a rependre, etcc.
Segurament és la benzina, que deu seu una mescla del que troben!
La resta, es a dir nosaltres dos, anem bé i aguantem el que calgui!
Avui intentarem entrar a "Mali", si totes les coses del cotxe marxen bé i la resta de condicions són favorables.
Apa, ràfagues de llum i tornem-hi !!!!
Josep

Si voleu veure on sóm [amb el localitzador] clicar l´enllaç:
http://mapas.rallyamali.com/pioneros/index.php?ruti=ruti2

Hola a todos_as.
Ayer llegamos a "Kiffa", por la noche. Tuvimos muchos problemas con el funcionameinto del vehiculo.. Se paraba, tosia, estornudava, etcc. Seguramente la gasolina es la suma de todos los productos que encuentran y los mezclan.
Nosotros aguantamos bien i estamos convencidos de nuestra llegada.
Hasta la vista, rafagas y a todo gas !!!!!
Josep

2 comentarios:

  1. Molt béééééééé!!!!! Ànim i sort a la frontera i que aconsegui els visats sense gaires problemes!!!! Una abraçada!!!!

    ResponderEliminar
  2. HOLA us envio la pàgina del ''9 nou'' on parlen de vosaltres, hi ha un vid4eo però no he pogut adjuntar, sorry... Veig q MALI és vostre, felicitats!!!
    Feu forces fotos de DONGO i TOMBUCTU si hi ANEU, porteu una bona marxa i ho feu com dos autèntics aventurers des d'abans....fins aviat!!1
    Dos homes de les Masies de Voltregà porten un cotxe a Mali en un ral·li solidari
    Albert Viella i Josep Auferil, amb el cotxe, el passat dia 30. Foto: Albert Llimós

    Com es poden passar unes vacances d’estiu diferents i solidàries? Sovint es parla de camps de treball a països necessitats, però iniciatives com les que seguiran Josep Auferil i Albert Vilella, de les Masies de Voltregà, criden l’atenció perquè són d’allò més innovadores. Participen al Ral·li a Mali ( i ), una proposta de l’empresa Rutas y Retos en col·laboració amb una organització de Sant Sadurní d’Anoia (Alt Penedès).

    Divendres passat a la tarda van començar l’aventura. Embarcats en un Seat Panda Marbella preparat per a l’ocasió van recórrer primer els 680 quilòmetres que separen el Voltreganès de Madrid. Des d’allà començava oficialment el repte, el dissabte 1 d’agost a les 10 del matí. Per davant tenien uns 5.500 quilòmetres per fer en un termini de dues setmanes, travessant el desert.

    El destí és la població de Hombori, a Mali, a uns 800 quilòmetres de la capital (Bamako), i a uns 400 quilòmetres de la llegendària Tombuctú. “Es tracta d’una colònia que té problemes de desplaçaments i necessiten cotxes per desplaçar-se”, justifica Auferil. El cotxe que s’emporten, de fet, ja no tornarà al Voltreganès, sinó que en faran l’entrega gratuïta als habitants de la població. La seva aportació es complementarà amb uns 1.000 euros addicionals per ajudar-los a tirar endavant el país. El viatge de tornada cap a Catalunya ja el faran amb avió.

    Auferil i Vilella deixen enrere més de mig any de preparatius per participar al ral·li. Van comprar el cotxe i l’han anat adaptant a les necessitats, fent-ne el manteniment per evitar possibles avaries tant durant el trajecte com a l’arribada a Mali, quan en facin el lliurament als beneficiaris.

    Afeccionats al motor i delerosos de trobar una proposta totalment diferent per passar l’estiu, van fer el contacte amb els responsables de l’organització a través d’internet per sumar-se a l’aventura. “També s’organitza el Ral·li a Mongòlia, amb el mateix plantejament, però fa falta un mes i no ens anava bé per combinar-ho amb les nostres vacances”, justifica Auferil. Han posat en marxa un bloc a internet () per poder-los seguir.

    El cotxe d’Auferil i Vilella, de l’equip Osona Pandilleros, és només un dels equips que participen a l’aventura solidària amb destí a Mali. En total faran la ruta 17 cotxes i una moto, i tots els vehicles es quedaran al destí, si no hi ha problemes mecànics que ho impedeixin durant la ruta.

    Des de l’organització insisteixen a recalcar que es tracta, per sobre de tot, d’una proposta solidària, “per donar suport al desenvolupament de Mali, el quart país més pobre del món”. De fet el defineixen com “un raid de resistència dirigit a gent sana i esportista que vol calmar la seva set d’aventura i estimular els valors de la solidaritat”, deixant de banda els plantejaments de “carrera competitiva”. / JORDI MASNOU

    [ Bloc d'Osona Pandilleros ]
    Vídeo EL 9 TV

    avís legal PREMSA D'OSONA S.A
    amb la col.laboració de: OFICINES Vic: Pl. Catedral, 2 - Tel. 93 889 49 49 Granollers: C/. Girona, 34 - Tel. 93 860 30 20 Ripoll: Apartat de Correus 116 - Tel. 972 70 22 67 LA

    ResponderEliminar